1. Iedereen die reserveert bij Quadra verklaart zich automatisch akkoord met onderstaande voorwaarden.
 2. De toegang voor kinderen tot 16 jaar onder begeleiding van een volwassene aan de prijs van €15 pp. Badlinnen niet inbegrepen.
 3. Quadra heeft steeds het recht om bij welke reden dan ook een klant te weigeren.
 4. Het saunacomplex en de loungeruimte zijn volledig rookvrij. Een rookruimte is voorzien onder het poolhouse.
 5. Voor het gebruik van het saunacomplex dient men bij het binnenkomen de handen te ontsmetten en verplicht een douche te nemen.
 6. Na elk bezoek van het saunacomplex, Dutchtub dient men eerst een douche te nemen voor het gebruik van het zwembad.
 7. Verplicht gebruik van handdoeken in het volledige saunacomplex.
 8. Badslippers zijn verplicht. Indien U zelf geen badslippers heeft voorzien, kan U deze bij Quadra aankopen voor 7.50€ per persoon.
 9. Het is niet toegelaten producten toe te voegen in het zwembad. Eveneens is het niet toegelaten massage-olie te gebruiken in het saunacomplex. (enkel producten voorzien door Quadra mogen gebruikt worden)
 10. Verboden te duiken in het zwembad.
 11. Quadra kan op géén enkel moment aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen met zowel lichamelijke als materiële schade, verlies van goederen en foutief gebruik van de faciliteiten. Quadra zal nooit in gebreke gesteld kunnen worden waardoor Quadra geen verplichting heeft voor het uitbetalen van een schadevergoeding.
 12. Indien er schade wordt aangericht aan het door U gehuurde complex, dient U deze schade te vergoeden. Als Quadra dient gesloten te worden door de door U berokkende schade zal U per dag een schadevergoeding dienen te betalen van 375€.
 13. Bij het laattijdig verlaten van het complex rekent Quadra een vergoeding van €15 per kwartier aan als compensatie.
 14. Badlinnen is niet inbegrepen, u kan dit huren aan 10 EUR per set.
 15. Het gehuurde goed blijft eigendom van Quadra.
 16. Geen huisdieren toegelaten.
 17. Het meebrengen van drank en voedsel is niet toegestaan.
 18. Het Belgisch recht is van toepassing op de rechtsverhoudingen. Voor geschillen tussen Quadra en onze klanten is de rechtbank van Turnhout bevoegd tenzij door de wet een andere rechtbank wordt toegewezen.